Mancare de fasole verde cu piept de curcan

de ArianaBala in Curcan, 28 Iul 2011 | 18082 vizualizari

 

Este o mancare delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • 1kg fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 1 lingura de ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu piept de curcan:

Pieptul de curcan il puteti inlocui cu aripi sau pulpe (care pot fi si de pui).

Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Cand ceapa devine aurie, punem si carnea peste, si le mai lasam putin sa se caleasca impreuna (5 minute este suficient). Intre timp curatam morcovul si il taiem rondele sau cubulete si il punem si pe el la calit alaturi de ceapa si de carne cateva minute.

Adaugam si fasolea verde si punem apa cat sa acopere bine. Cand carnea si legumele sunt fierte, punem pasta de tomate, usturoiul taiat feliute sau pisat, potrivim cu sare si piper si mai lasam sa dea cateva clocote. 

Mancarica e gata, POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

ArianaBala 1

29.07.2011, 11:00

Rocsi si mie-mi place super mult fasolica asta verde....de la salata, la mancare si chiar ciorba

ArianaBala 1

29.07.2011, 11:00

bunica, mamaie

adry88 1

09.08.2011, 17:24

buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte